VI følger naturens skiften

Sommer

01.07 - 31.08

Sommer hos os er forkælelse, fra solen står op over Ebeltofts tage og til de sidste stråler går ned bag Mols Bjerge.
Dynerne er bløde, morgenerne lune og havet er for jeres fødder. Duften af sol og kaffe, lange aftener på terrassen med venner og familie og følelsen af, at tiden står stille for et øjeblik… Det er sommer.

Nyd et ophold hos os

Lad jer forføre af sommer, sol og saltvand

Book ophold

oplevelser alle dage

Vi byder jer velkommen til dage, hvor tiden og nærværet er jeres. Tiden til hinanden, til at ligge i solen med en god bog, til at bade i sommerhavet, til kølige drinks i saunaen og slentreture i vandkanten. Tiden til at se farverne på himlen forandre sig og havet stige og falde. Nærværet til at dele de små øjeblikke og oplevelser med hinanden, de nye dufte, smage og indtryk.
Tid til jer!

Bestil bord i restauranten

Vores restaurant har åbent fra morgen til aften og forkæler jer med de bedste modne råvarer fra sommersolen

Bestil bord

faciliteter

Hotellets faciliteter følger Receptionens åbningstider. Saunaen er jeres på alle tider af døgnet - aktiver den med jeres nøglekort.

til hele familien

Superior Suite

Nyd turen med familien

Hvis I er flere der gerne vil nyde opholdet sammen, så har vi den skønne Superior Suite, som har ekstra sovepladser.

Se suite

Superior Suite

Vores hyggelige suites har en indbydende atmosfære og her har vi gjort os umage med at skabe et lyst, tidløst og enkelt udtryk. Den dejlige stue med loft til kip har et skønt lysindfald og du har desuden en fantastisk havudsigt fra både suiten og altanen. På den hyggelige hems får du to ekstra sovepladser, som er perfekt hvis i er flere eller du har børn med.

Luksuriøst på højt niveau

Superior Dobbelt Suite

Superior Dobbelt Suite

I vores fine Superior Dobbelt Suite har du mere plads og privatliv. Her er alt det du behøver, med et dejligt fuldt udstyret køkken og selvfølgelig et lækkert badeværelse.

Suiten har to separate soveværelser med dobbeltseng og en skøn stue med masser af lys og luft. Fra balkonen eller terrassen har du en fantastiske panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Nyd et eksklusivt ophold

Tag hele familien eller vennerne med i vores store eksklusive suite og nyd de dejlige omgivelser samt den gode mad.

Book ophold