Nyd et dejlig ophold hos os

Home Spa Getaway

Vi elsker at give vores gæster en god oplevelse. Derfor har vi sammensat vores fantastiske Home Spa Getaway Ophold, som er kombinationer af vores helt særlige oplevelser og lidt spa-forkælelse.

ro til krop og sjæl

Home Spa Getaway

Med Home Spa Energy ønsker vi at vække alle sanserne i en mere intim og energigivende spa oplevelse allerede fra du træder ind af døren hos os.

Det er en spa oplevelse, hvor du ikke bliver forstyrret i en fyldt svømmehal, men selv bruger programmet i dit eget, rolige tempo. Her kan du vække sanserne i vores eksklusive Penthouse Suite med det energigivende spaprogram, som du enten kan følge fra en ende af eller plukke i, hvis du kun ønsker nogle af elementerne, men alt sammen i dit eget tempo.

Det får du på opholdet

Nyd et home spa getaway, der booster dit energiniveau, frigiver endorfiner, kickstarter kroppen og giver mentalt velvære på en skøn og opløftende måde.

  • 14.00 Check-in fredag-lørdag / lørdag-søndag
  • Overnatning i den skønneste Penthouse Suite med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.
  • Lån af morgenkåbe og fodkar til værelset, samt adgang til udendørs sauna og vores strand med egen badebro.
  • Juice & snacks på værelset og morgenmad dagen efter mellem kl. 8 – 10.
  • Udlevering af vores nøje sammensatte spa program.
  • Husk at forhåndsreserver ved spisning i restauranten.

I spapakken vil der være mulighed for at vælge 3 forskellige pakker med hver deres sammensætning af lækre wellness kvalitetsprodukter i samarbejde med Yrolí Skincare.

Ønsker du at reservere et af vores Spa Getawayophold, bedes du kontakte vores reception. Du kan ringe til vores reception på + 45 86 34 33 00 eller sende os en e-mail.