Faciliteter

Oplev vores mange faciliteter

Pejsestuen

Uanset vind og vejr tænder vi op i pejsen og hygger om dig.
Forlæng middagen med en cocktai, kryb i ly for blæsten efter en gåtur ved vandet eller slap af på en regnvejrsdag med en varm kop te og et tæppe om fødderne.

Restaurant & Terrasse

Vi vil gerne have, at du har det rart og føler dig velkommen! Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig en del af din madoplevelse, som det du spiser. Hos os møder du altid søde og hjælpsomme mennesker, som er klar til at tage godt imod dig og fortælle dig om alt fra vores mad og vin til vores smukke interiør og omgivelser. Og havet lige uden for døren, har vi også sørget for!

Sid helt tæt ved vandet på vores restaurantterrasse uanset om du nyder vores morgenmad, får en dejlig frokost eller en god middag. Lyt til havets brusen og se solen gå ned bag Mols Bjerge.

Loungeterrassen

Der er masser af afslappet hygge og god stemning på vores lille, intime loungeterrasse. Her kan du læne dig tilbage, lytte til musikken og se ud over vandet, imens du nyder nogle skønne bobler, et glas kold rosé eller en god kop kaffe.Orangeri og pottehave

Baren

Uanset hvor du sidder i vores bar, kan du se ud over vandet. Det er det perfekte sted at slå dig ned. Få en cocktail, et lækkert glas vin eller en kold øl inden middagen eller bare sid lige så stille med en rigtig god kop kaffe og nyd den afslappede stemning.Bibliotek

På biblioteket kan du nyde en kop kaffe med en god bog. Her finder du et lækkert udvalg af smukke bøger med alt fra klassiske biler til surdejsbagning.

Bålstedet

Der er ikke noget så hyggeligt som et bålsted ved vandet. Bålstedet er vores samlingssted, hvor gode snakke opstår, og du kan suge alle timer ud af de lange sommeraftener eller det kølige for- og efterår. Sæt dig ned, nyd varmen og lad lyden af flammernes knitren få tankerne til at vandre, imens dagens gode oplevelser forplanter sig i kroppen.

Badebroen

Vi har vores egen badebro lige uden for døren. Den er åben året rundt, og vi vil så gerne have, at du bruger den. Så tag en dukkert i bølgen blå, uanset om du er vinter- eller sommerbader eller bare stå og kig ud over havet og Mols Bjerge. Vi lover dig, det er en udsigt, du aldrig bliver træt af!

Sauna

Varm kroppen og sjælen helt igennem i saunaen efter en tur i havet. Nyd tiden sammen, snak om drømme og se aftensolen glimte i havets overflade

lokationen

oplevelsen

Åbningstider

Reception

Restaurant

Kontakt

telefon Reception

+45 86 34 33 00

restauranten

+45 30 57 30 90

Sociale medier