VI følger naturens skiften

For- og Efterår

01.04 - 30.06 / 01.09 - 30.11

Forår er fuld af spæde sprøde smage, der titter frem fra vinterens dyne; fuld af energi fra solens stråler. Vi smiler og glæder os over livet der vender tilbage...

Om efteråret trækker vi os naturligt mere tilbage. Vi forbereder os på de kolde måneder med hjertevarme, og nyder nogle af de sidste rødder fra sensommermulden. Vi omsluttes af en hyggelig atmosfære, der minder os om efterårets skønhed.

Gastro Getaway

Fredag - Lørdag / Lørdag til Søndag fra

3.998,-/2 personer

Forkæl hinanden med et Gastronomisk weekendophold

 

Book Gastro Getaway

oplevelser fredag - lørdag

Besøger I os i weekenderne inviterer pejsen til at rykke tæt, lytte til træets knitren i flammerne og mærke varmen. Sænk skuldrene og slap helt af uden noget at nå...
Ta' hinanden i hånden og hop i havet fra badebroen. Oplev hvordan kulden vækker nye energier i hele kroppen og lad jer forsvinde i drømmende snakke i saunaen... Giv jer tid til hinanden.

Bestil bord i Restauranten

Nyd tiden med hinanden, familien eller vennerne fredag og lørdag

Book bord

oplevelser søndag - torsdag

I hverdagene kan I stikke af fra omverdenen og finde ro i vores skønne suiter. Forkæl hinanden med tilstedeværelse, tid og nærhed. Gå en tur langs vandet og se solen gå ned fra saunaen, badekaret eller sengen. Bare nyd pausen...

Nyd et ophold hos os

Stik af fra hverdagen eller forkæl hinanden med et weekendophold

Book ophold

faciliteter

Hotellets faciliteter følger Receptionens åbningstider. Saunaen er jeres på alle tider af døgnet - aktiver den med jeres nøglekort.

Luksuriøst på højt niveau

Superior Dobbelt Suite

Superior Dobbelt Suite

I vores fine Superior Dobbelt Suite har du mere plads og privatliv. Her er alt det du behøver, med et dejligt fuldt udstyret køkken og selvfølgelig et lækkert badeværelse.

Suiten har to separate soveværelser med dobbeltseng og en skøn stue med masser af lys og luft. Fra balkonen eller terrassen har du en fantastiske panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Nyd et eksklusivt ophold

Tag hele familien eller vennerne med i vores store eksklusive suite og nyd de dejlige omgivelser samt den gode mad.

Book ophold