Til hele Familien

Superior Dobbelt Suite

Vores skønne suites har en helt særlig atmosfære. Her har vi gjort os særligt umage for at give dig den unikke og eksklusive Langhoff og Juul følelse, med masser af sjæl og charme. Både kunst og møbler har vi håndplukket, så du kan bo i en skøn atmosfære og en hyggelig blanding af vintage antik og tidløst, dansk design.

Nyd turen med familien

Hvis I er flere der gerne vil nyde opholdet sammen, så har vi den skønne Superior Dobbelt Suite, som har to separate soveværelser med dobbeltseng.

Overnatning fra 2.498,-

Morgenmadsbuffet inkluderet, serveres 8.00 - 10.00

Book ophold

Superior Dobbelt Suite

I vores fine Superior Dobbelt Suite har du mere plads og privatliv.

Suiten har to separate soveværelser med dobbeltseng og en skøn stue med masser af lys og luft. Fra terrassen har du en fantastiske panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Superior Dobbelt Suite

Vores hyggelige suites har en indbydende atmosfære og her har vi gjort os umage med at skabe et lyst, tidløst og enkelt udtryk. Den dejlige stue har et skønt lysindfald og du har desuden en fantastisk havudsigt.


Hotellet

Lad skuldrene sænke sig foran pejsen, læn jer tilbage i loungen eller i biblioteket med en god bog. Gå på opdagelse i orangeriet eller spring i bølgen blå og varm jer i saunaen. Faciliteterne er tilgængelige i Receptionens åbningstid. Saunaen er jeres på alle tider af døgnet - aktiver den med jeres nøglekort.

lokationen

oplevelsen

Åbningstider

Reception

Restaurant

Kontakt

telefon Reception

+45 86 34 33 00

restauranten

+45 30 57 30 90

Sociale medier