Nyd et afslappende ophold

Vores smukke Penthouse Suiter​

Vores skønne suites har en helt særlig atmosfære. Her har vi gjort os særligt umage for at give dig den unikke og eksklusive Langhoff og Juul følelse, med masser af sjæl og charme. Både kunst og møbler har vi håndplukket, så du kan bo i en skøn atmosfære og en hyggelig blanding af vintage antik og tidløst, dansk design.

Superior Penthouse Suite

Den perfekte suite til at nyde den afslappende lokation med havudsigt, selvforkælelse og solnedgang fra sengen eller badekaret.

Overnatning fra 1.298,-

Morgenmadsbuffet inkluderet, serveres 8.00 - 10.00

Book ophold

Superior Penthouse Suite

Vores suites er på 52 m2 og med 5 meter til loftet, så det smukke lysindfald fra Ebeltoft Vig kommer til sin ret i hele rummet.

Badeværelserne er luksuriøst indrettet og inviterer til afslapning og wellness.


Penthouse Suite

Penthouse Suite

Den perfekte suite til at nyde den afslappende lokation med havudsigt og solnedgang fra sengen.

Overnatning fra 1.099,-

Morgenmadsbuffet inkluderet, serveres 8.00 - 10.00

Book ophold

Penthouse Suite

Vores hyggelige suites har en indbydende atmosfære og her har vi gjort os umage med at skabe et lyst, tidløst og enkelt udtryk. Den dejlige suite med loft til kip har et skønt lysindfald og du har en fantastisk havudsigt fra både suiten og balkonen.

Hotellet

Lad skuldrene sænke sig foran pejsen, læn jer tilbage i loungen eller i biblioteket med en god bog. Gå på opdagelse i orangeriet eller spring i bølgen blå og varm jer i saunaen. Faciliteterne er tilgængelige i Receptionens og Restaurantens åbningstid. Saunaen er jeres på alle tider af døgnet - aktiver den med jeres nøglekort.

lokationen

oplevelsen

Åbningstider

Reception

Restaurant

Kontakt

telefon Reception

+45 86 34 33 00

restauranten

+45 30 57 30 90

Sociale medier