Din fest

Fest i særlige omgivelser

Hos Langhoff & Juul står vi altid klar til at være værter for lige netop det selskab du ønsker. Om der skal afholdes en fest, et bryllup, en konference og uanset om arrangementet er lille eller stort, intimt eller med live-musik til klokken tre om natten, så har vi faciliteterne og erfaringen til at sørge for at lige netop dit arrangement bliver noget helt særligt.

Din næste fest

Hos Langhoff & Juul afholder vi mange former for selskaber. Vi tilbyder både mindre intime arrangementer og større selskaber som:

  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Julefrokoster
  • Konfirmationer

Vi har faciliteterne

Du er meget velkommen til tage kontakt til os hvis du ønsker at høre hvordan vi kan arrangere andre selskaber, som jubilæum, fætter/kusine fest, Påskefrokost, mindehøjtidelighed, generalforsamling, familiefest eller noget helt, helt andet.

Vi sørger for det hele

Vi dækker det fineste bord med den flotteste havudsigt. Forkæler jer med vores skønne retter, og vin der kun gør det endnu bedre. Vores tjenere tager sig rigtig godt af jer, for hos os møder du altid kun søde og dygtige mennesker, som gør sig umage for at hjælpe og give dig en fantastisk dag.

Vi går ikke på kompromis med noget, til gengæld tager vi hensyn til alle. Har dine gæster allergier, eller har du brug for en børnemenu, laver vi gerne særlige retter. Vi hjælper selvfølgelig også med både blomster og band.

Overnatning

Hos os er der heller ingen, der behøver at køre hjem.

Du kan blive og sove og få en god nats søvn oven på festen. Dagen derpå kan du nyde vores dejlige morgenbord i restauranten, hvor vi sørger for at forkæle dig med alt, hvad hjertet begærer – og krop og hoved har brug. Så inviter dine yndlingsmennesker, sæt dig ned og lade festen begynde!

Kig forbi, ring eller skriv til vores arrangementchef.

Du kan ringe på +45 61 10 11 12 eller sende os en e-mail.