Møder, konferencer og workshops

Møder skal sætte ting i gang, så du kan skabe nye idéer, dynamik og resultater. I vores møderum er der højt til loftet, så der er masser af plads til at tænke store tanker. Og vi er sikre på, at havudsigten også vil inspirere! Vi tager os godt af dig, så du kan koncentrere dig om at tage dig af din forretning.

Møde- og konferencelokaler

I vores møde- og konferencelokaler finder du alt hvad der hører til moderne møde- og konferencefaciliteter. Lige fra smarte AV løsninger som clickshare til nødvendige redskaber som pen og papir, whiteboard  og selvfølgelig friskbrygget the og kaffe af vores eget blend.

Der hvor vi ved Langhoff & Juul for alvor adskiller og fra mange andre møde- og konferencefaciliteter er på udsigten til naturen. Alle vores konferencelokaler har panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge, og hvor man fra de tilstødende terrasser altid kan gå ud og indånde frisk luft med udsigt til Fregatten Jylland. Hos Langhoff og Juul tilbyder vi møde- og konferencefaciliteter, hvor der er plads til udsyn og store tanker.

Mødepakker

Hos Langhoff & Juul er vi indbegrebet af æstetik, gastronomi og den særlige følelse af at være hjemme – også når du er ude. Med en kombination af vores uforlignelige rammer,  gastronomi og værtskab er der grobund for møder og konferencer med tid, fordybelse og velvære i højsædet. Vi er ikke et klassisk konferencehotel og derfor vil du ikke finde en liste med nøje afpudsede møde- og konferencepakker her på siden. Til gengæld tilbyder vi en skræddersyet løsning, som tager højde for jeres dagsorden og lader jeres gæster gå fra hotellet med en følelse af, at have været på ophold mere end på arbejde.

Hotellet er kun åbent i hverdage efter aftale og det vil derfor altid være udgangspunktet, at I har hotellet og dets faciliteter for jer selv. På den måde har I altid vores udelte opmærksomhed og friheden til at være jer selv under hele opholdet.

Møde- og konferencearrangementer afholdes fra 25.000 inkl. moms.

Priseksempel: 1½-dags møde

Mødelokale med AV-udstyr fra 9-17, samt 9-14 dagen efter.
Kaffe/te, vand og frugt serveres i lokalet begge dage.

Morgenbord (ankomstdag)
Morgenmadsbuffet ved ankomst kl. 8.30/9

Frokost
12.00 Frokostret efter kokkens anbefaling. Saft og sodavand.

Kaffe & kage
Kaffe/te og kage serveres kl. 15 i mødelokalet.

Middag
18.30 Samles I til langbordsmiddag til vores 3-retters Social Dining sæsonmenu med vinbuffet.

Overnatning
Overnatning i enkeltværelser med panoramaudsigt til Ebeltoft Vig

Morgenbord (afrejsedag)
Morgenmadsbuffet med kolde og varme anretninger, eget pålæg, frugt, kage, kaffe/te og juice.

Frokost
12.00 Frokostret efter kokkens anbefaling. Saft og sodavand.

2.648,- pr. person inkl. moms.

Kig forbi, ring eller skriv til vores arrangementchef.

Du kan ringe på +45 28 10 30 48 eller sende os en e-mail.