Tid, Nærvær & Lokale råvarer

Home away from Home

Lige ved vandkanten af Ebeltoft Vig og med betagende udsigt over havet og Mols Bjerge, møder I vores Boutique Hotel & Restaurant. Fra det øjeblik I træder ind af dørerne oplever I en atmosfære af tid og nærvær. I mødes af vores beroligende signaturduft skabt af æteriske olier og naturlige aromaer, for en sanselig oplevelse af velvære. Dæmpet belysning og nøje udvalgt baggrundsmusik tilføjer en ekstra dimension af afslapning og forbydelse - fra blid klassisk musik over morgenmaden, til livlig jazz om aftenens gastronomiske eventyr. Pejsens imødekommende knitren spreder varme og hygge og væggene bringer liv med kunstneriske udsmykninger af fabulerende motiver, indfangede naturøjeblikke, vintage udklip, og minder fra de bedste øjeblikke på Hotellet. Atmosfæren er nordisk og fransk vintage, iscenesat så I kan gå på opdagelse og føle jer hjemme, lade skuldrene sænke sig og tankerne få luft.

Besøg os når I vil

Weekendophold

Staycation

Hverdagsovernatning

Book ophold

Oplev vores Suiter

Superior Penthouse Suite

Penthouse Suite

Superior Suite

Superior Dobbelt Suite

Se Suites

til hele familien

Superior Suite

Nyd turen med familien

Hvis I er flere der gerne vil nyde opholdet sammen, så har vi den skønne Superior Suite, som har ekstra sovepladser.

Se suite

Superior Suite

Vores hyggelige suites har en indbydende atmosfære og her har vi gjort os umage med at skabe et lyst, tidløst og enkelt udtryk. Den dejlige stue med loft til kip har et skønt lysindfald og du har desuden en fantastisk havudsigt fra både suiten og altanen. På den hyggelige hems får du to ekstra sovepladser, som er perfekt hvis i er flere eller du har børn med.

Luksuriøst på højt niveau

Superior Dobbelt Suite

Superior Dobbelt Suite

I vores fine Superior Dobbelt Suite har du mere plads og privatliv. Her er alt det du behøver, med et dejligt fuldt udstyret køkken og selvfølgelig et lækkert badeværelse.

Suiten har to separate soveværelser med dobbeltseng og en skøn stue med masser af lys og luft. Fra balkonen eller terrassen har du en fantastiske panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Nyd et eksklusivt ophold

Tag hele familien eller vennerne med i vores store eksklusive suite og nyd de dejlige omgivelser samt den gode mad.

Book ophold