VI følger naturens skiften

Gastro Getaway, A La Carte, Social Dining, Frokost & Morgenmad

Livet er... At mødes, med dem du holder af - over go’ mad - i omgivelser der får skuldrene til at sænke sig... At få snakken til at gå og latteren til at løbe; mens smagsløgene forkæles, og sulten stilles af lokale og økologiske råvarer. Glem hvad du skulle nå i dag, i morgen og i går. Gi’ dig tid til at dufte, smage og nyde. Imens gør vi os umage, i et køkken der aldrig går på kompromis med hverken smag eller samvittighed. Her kommer råvarerne, fra den jord du kender - i lokalområdet omkring dig. Vi lader maden leve. Alt fra den enkelte råvare bliver brugt, og vi lader dig gå på opdagelse i dens evne på en tallerken. Derfor giver vores menu dig den helt særlige smagsoplevelse, som er tilpasset råvarerne og årstiderne. Velbekomme

Bestil bord i Restauranten

Nyd tiden med hinanden, familien og vennerne

Book bord

Forårsmenu

Fredage & Lørdage 28/3 - 31/5

Forår er fuld af spæde sprøde smage, der titter frem fra vinterens dyne; fuld af energi fra solens stråler. Vi smiler og glæder os over livet der vender tilbage...

Gastro Getaway, Social Dining & A La Carte

Fredage & Lørdage 28/3 - 30/6

Se Menu

til hele familien

Superior Suite

Nyd turen med familien

Hvis I er flere der gerne vil nyde opholdet sammen, så har vi den skønne Superior Suite, som har ekstra sovepladser.

Se suite

Superior Suite

Vores hyggelige suites har en indbydende atmosfære og her har vi gjort os umage med at skabe et lyst, tidløst og enkelt udtryk. Den dejlige stue med loft til kip har et skønt lysindfald og du har desuden en fantastisk havudsigt fra både suiten og altanen. På den hyggelige hems får du to ekstra sovepladser, som er perfekt hvis i er flere eller du har børn med.

Luksuriøst på højt niveau

Superior Dobbelt Suite

Superior Dobbelt Suite

I vores fine Superior Dobbelt Suite har du mere plads og privatliv. Her er alt det du behøver, med et dejligt fuldt udstyret køkken og selvfølgelig et lækkert badeværelse.

Suiten har to separate soveværelser med dobbeltseng og en skøn stue med masser af lys og luft. Fra balkonen eller terrassen har du en fantastiske panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Nyd et eksklusivt ophold

Tag hele familien eller vennerne med i vores store eksklusive suite og nyd de dejlige omgivelser samt den gode mad.

Book ophold