Events

Det Store Påskebord

Skab nye minder om smukke øjeblikke og forårssol med venner og familie, når vi byder velkommen til det store påskebord på hotellet d. 7, 8 og 9 april. Vi glæder os til at dele påsken med jer.

DET STORE PÅSKEBORD

Serveres d. 7, 8 & 9 april fra 11 - 15

L&J Social Dining Påskefrokost

min. to personer

Karrysalat
Marmorerede æg – Sol over Ebeltoft
Elmers sild
Lam i dild og reje
Kanin
Påskeæg

pr. person dkk 498,-

AFTEN

Serveres 17-21

L&J delevenlige Sæsonmenu

Før maden

Snacks og Bobler
dkk 175,-

3-retters (9 elementer)
Suppe – Okse – Pocheret pære
pr. person dkk 448,-

4-retters (12 elementer)
Suppe – Rødbede carpaccio – Okse
– Pocheret pære
pr. person dkk 498,-

Vinmenu 3 gl. dkk 298,-
Vinmenu 4 gl. dkk 348,-

Forret

Fisk – Jordskokkesuppe – Hasselnødder

Mellemret

Rødbede carpaccio – Friskost
– Rødbedeflager

Hovedret

Langtidsbraiseret okse – Blomkål
– Gratineret kartoffel – Sauce suprême

Dessert

Hvid chokoladecreme – Pocheret pære – Mørk chokoladeis

Kig forbi, ring eller skriv til vores arrangementchef.

Du kan ringe på + 45 86 34 33 00 eller sende os en e-mail på hotel@langhoffogjuul.dk. Du er også mere end velkommen til at bestille bord på knappen nedenfor.

lokationen

oplevelsen

Åbningstider

Reception

Restaurant

Kontakt

telefon Reception

+45 86 34 33 00

restauranten

+45 30 57 30 90

Sociale medier