tid til madforkælelse

Vores madfilosofi

Her vil vi gerne have, at du har det rart og føler dig velkommen – det er vigtigt for os! Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig en del af din madoplevelse, som det du spiser. Hos os møder du altid søde og hjælpsomme mennesker, som er klar til at tage godt imod dig og fortælle dig om alt fra vores gode mad og vin til vores smukke interiør og omgivelser. Og havet lige uden for døren, har vi også sørget for!Vi laver nordisk mad og bruger franske teknikker med omtanke på den enkle råvarer, som varierer og består af lokale råvarer. Det synes vi er en god madoplevelse!

Menu

Vores mad er håndlavet og autentisk – det du ser, er det du får. Så enkelt er det. Vi gør os altid umage, og vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller samvittighed. I vores køkken tænker vi bæredygtigt, og vi har en stærk holdning til smag, dyr og miljø og arbejder altid med afsæt i sæsonens råvare og årstider. Vi laver nordisk mad og bruger franske teknikker med omtanke på den enkle råvarer, som varierer og består af lokale råvarer. Det synes vi er en god madoplevelse!

Udenfor højsæson: Lørdag og Søndag 8.00 – 10.00
I højsæson: alle dage fra 8.00 – 10.00

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Vi sørger selvfølgelig for, at du vågner med en rigtig dejlig morgenmad fyldt med masser af smag og lokale lækkerier
– også selv om du ikke kan tåle gluten og laktose, eller måske bare foretrækker noget andet.

MORGEN

Rugbrøds og surdejsboller

Smør

Pålæg

Ost

Marmelade

Kage

Frugt og grønt

Kaffe, te og juice

Vores morgenmad serveres kun lørdag og søndag morgen fra kl. 8.00 – 10.00, og skal bestilles via mail eller på telefon i forbindelse med jeres booking.

I vores højsæson er der stor efterspørgsel på vores morgenmad, derfor anbefaler vi alle vores hotelgæster at booke på forhånd, hvis I vil være sikre på at nyde morgenmaden hos os. I kan bestille morgenmad via telefon eller på mail.

Vores højsæson løber fra 27. juni – 4. September 

Pris dkk 125,-

 

Kaffe og kage

Serveres alle dage 10-16

Valgfri kaffe eller the og hjemmelavet kage
Pris 78,-

Serveres kl. 11:00 – 15:00

FROKOST

 

L&J’s udvalg af smørrebrød

pr. person
1 stk. 115,- / 2 stk. 198,- / 3 stk. 248,-

Roastbeef
Svamperemoulade & hjemmeristet løg

Kartoffelmad
Confiteret kartoffel & sorte hvidløg

Rejemad
Håndpillede rejser, agurk & citron

Hønsesalat
Sprødt skind & syltede gulerødder

 

L&J frokostretter

Brutus salat
Sprød salat med håndpillede rejer & sort fennikel
dkk 148,-

Hummerbisque
Skånsom fanget fisk & grønt
dkk 168,-

 

Kaffe og kage

Valgfri kaffe med dagens kage
Pris 98,-

 

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller særlige hensyn til allergier, er tjeneren behjælpelig hermed

Grundet stigende energipriser har vi et energitillæg på dkk 25,- pr. bord

Serveres kl. 17:00 – 21:00

AFTEN

 

L&J delevenlige Sæsonmenu

Før maden (tilkøb)

3 Snacks og bobler 
dkk 175,-

3 retter (9 elementer)
Torsk – Okse – Bær
pr. person dkk 448,-

4 retter (12 elementer)
Torsk – Croquette – Okse – Bær
pr. person dkk 498,-

 

Forret

Torsk – Svampe boullion – Spinat

Mellemret

Croquette – Agurk – Parmesan

Hovedret

Langtids braiseret okse – Blanquette Sauce – Kartofler en papillote

Dessert

Bær – Hvid chokolade – Sorbet af årstidens bær

 

Vinmenu 3 gl. dkk 298,-
Vinmenu 4 gl. dkk 348,-

 

Grundet stigende energipriser har vi et energitillæg på dkk 25,- pr. bord

Serveres kl. 17:00 – 21:00

AFTEN

 

Helaftensmenu

Helaftensmenu
pr. person dkk 1298,-
(Skal bestilles inden kl. 19.30)

 

 

 

Før maden

Snacks og bobler

 

L&J delevenlige Sæsonmenu

5-retter 
Suppe – Croquette – Okse – Ost – Bær

Vinmenu 5 gl.
vand m/u brus

 

Efter maden

Valgfri kaffe/te og sødt

 

Se vores udvalg af avec & cocktails på vores cocktailkort

 

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller særlige hensyn til allergier, er tjeneren behjælpelig hermed

lokationen

oplevelsen

Åbningstider

Reception

Restaurant

Kontakt

telefon Reception

restauranten

Sociale medier