tid til madforkælelse

Vores madfilosofi

Her vil vi gerne have, at du har det rart og føler dig velkommen – det er vigtigt for os! Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig en del af din madoplevelse, som det du spiser. Hos os møder du altid søde og hjælpsomme mennesker, som er klar til at tage godt imod dig og fortælle dig om alt fra vores gode mad og vin til vores smukke interiør og omgivelser. Og havet lige uden for døren, har vi også sørget for!Vi laver nordisk mad og bruger franske teknikker med omtanke på den enkle råvarer, som varierer og består af lokale råvarer. Det synes vi er en god madoplevelse!

Menu

Vores mad er håndlavet og autentisk – det du ser, er det du får. Så enkelt er det. Vi gør os altid umage, og vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller samvittighed. I vores køkken tænker vi bæredygtigt, og vi har en stærk holdning til smag, dyr og miljø og arbejder altid med afsæt i sæsonens råvare og årstider. Vi laver nordisk mad og bruger franske teknikker med omtanke på den enkle råvarer, som varierer og består af lokale råvarer. Det synes vi er en god madoplevelse!

FROKOST

Serveres 12-15 lørdag

L&J frokostretter

Brutussalat
Marinerede rejer, croquette, saltet agurk,
citron, syltet fennikel og sort hvidløgsmayo
dkk 168,-

Carpaccio
Gravad vildt fra Møllerup Gods, salat,
parmesan og hasselnødder
dkk 198,-

Stjerneskud
Fiskefillet, rejer, rogn, salat,
asparges og urter
dkk 248,-

Moules frites
Dampet blåmuslinger i grøntsagsbouillon
vendt i fløde med pomme frites
dkk 188,-

Svampetoast
Svampe a la creme på ristet toast med salat
dkk 188,-

KAFFE & KAGE

Valgfri kaffe med dagens kage
dkk 98,-

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller
særlige hensyn til allergier, er tjeneren
behjælpelig hermed

AFTEN

Serveres 18-22 fredag & lørdag

Helaftensmenu

Helaftensmenu
pr. person dkk 1.298,-
(Skal bestilles inden kl. 19.30)

Før maden

 Snacks og Bobler

L&J delevenlige Sæsonmenu

5 retter
Suppe – Hvide asparges – Okse
– Årstidens overraskelse – Rabarber

Vinmenu 5 gl.
vand m/u brus

Efter maden

Valgfri kaffe/te og sødt

Se vores udvalg af avec & cocktails på vores
cocktail kort

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller
særlige hensyn til allergier, er tjeneren
behjælpelig hermed

AFTEN

Serveres 18-22 fredag & lørdag

L&J delevenlige Sæsonmenu

Før maden

Snacks og Bobler
dkk 175,-

3 Retter
Suppe – Okse – Rabarber
pr. person dkk 448,-

4 Retter
Suppe – Hvide asparges – Okse
– Rabarber
pr. person dkk 498,-

Forret

Smørbagt skånsomt fanget fisk m. urtecrust
– Skaldyrssuppe
– Fennikel-crudite vendt i krondild
– Ramsløgolie

Mellemret

Dampede hvide asparges – Friskostcreme
– Stenbiderrogn – Urter

Hovedret

Braiseret oksetykkam – Forårsgrønt
– Nye kartofler vendt i løvstikke
– Sauce raifort

Dessert

Rabarber – Hvid chokoladecreme
– Hyldeblomst yoghurt is – Rålakrids
– Makroner

Vinmenu 3 gl. dkk 298,-
Vinmenu 4 gl. dkk 348,-

A LA CARTE

Serveres 18-22 fredag & lørdag

Forretter

Smørbagt skånsomt fanget fisk m. urtecrust
– Skaldyrssuppe
– Fennikel-crudite vendt i krondild
– Ramsløgolie
158,-

Grøn ret
Dampede hvide asparges – Friskostcreme
– m./u. Stenbiderrogn – Urter
148,-

Hovedretter

Braiseret oksetykkam – Forårsgrønt
– Nye kartofler vendt i løvstikke
– Sauce raifort
278,-

Grøn ret
Boeuf af svampe – Forårsgrønt
– Nye kartofler vendt i løvstikke
– Sauce raifort
258,-

Dessert

Rabarber – Hvid chokoladecreme
– Hyldeblomst yoghurt is – Rålakrids
– Makroner

Udvalgte vine pr glas dkk 98,-
Spørg jeres tjener

KOLDE DRIKKE FRA NATURFRISK

Saft 27,5 cl

  • Æblemost 42,-
  • Solbær-æble 42,-
  • Blodorange 42,-
  • Rabarber 42,-
  • Hyldeblomst 42,-
  • Ingefær 42,-
  • Havtorn 42,-

Sodavand 25 cl

  • Hindbærbrus 38,-
  • Appelsinbrus 38,-
  • Hyldebrus 38,-
  • Cola Cool 38,-
  • Ginger beer 38,-
  • Rabarber 38,-

VAND

  • Bornholms Kildevand m./u. brus 75 cl. 65,-
  • Isvand pr. Kande 35,-

ØRBÆK BRYGGERI

  • Fynsk Forår 50 cl 68,-
  • Dark Horse 50 cl 68,-
  • IPA 33 cl 48,-
  • Classic 33 cl 48,-
  • Weissbier 33 cl 48,-
  • Pilsner 33 cl 48,-
  • IPA fri 0,5% 33 cl 48,-

HJEMMELAVET SNAPS

Flere varianter - spørg betjeningen

  • 4 cl 38,-

BOBLER

Morgen, middag, aften

  • Husets gl. 98,-
  • Champagne gl. 148,-

SÆSONENS COCKTAILS

Alle vores cocktails laves med minimum 4 cl spiritus af højeste kvalitet

  • Gin & Tonic 88,-

    Gin fra London-baserede Sacred Distilleries og tonic fra Naturfrisk, serveret med limeskal og rosenpeber

  • Ginger Hass 98,-

    Hass med et strejf af ingefær

  • L&J Cuba Libre 98,-

    L&J-version med økologisk cola og 10-års rom

  • Vodka/Havtorn 98,-

    Driftsikker, lækker drik med et dansk islæt

  • Dark’n’Stormy 98,-

    Ideel foran pejsen, mens solens sidste stråler går ned over Mols Bjerge

KAFFE

  • Sort kaffe 35,-
  • Espresso 29,-
  • Cafe latte 48,-
  • Cappucino 48,-
  • Macchiato 35,-
  • Cortado 39,-
  • Iskaffe 39,-
  • Havre latte 48,-
  • Soya latte 48,-
  • Varm chokolade 45,-

ØKOLOGISK TE FRA SING TEHUS

  • Earl Grey m. Naturlig bergamotte 35,-
  • English Breakfast 35,-
  • Lemon Buttermilk, grøn te 35,-
  • Herbal Mint, urtete (koffeinfri) 35,-
  • Yellow Græskar Gurkemeje 35,-
  • Brændenælde & kornblomst, hvid te 35,-

lokationen

oplevelsen

Åbningstider

Reception

Restaurant

Kontakt

telefon Reception

restauranten

Sociale medier