Stjerneskud
Sprødstegt fiskefilet, røget torsk, håndpillede rejer, rogn, syltede hvide asparges og rød sauce
dkk 258,-
Rejemad
Håndpillede rejer, aioli, citron og urter på smørristet brød
dkk 168,-
Cæsar Salat
Sprød kyllingefilet, grøn salat, fyrtårnsost fra Thise Mejeri og urter fra skov og marker
dkk 178,-
Ribeye
Ribeye fra Kildegården (tilberedes medium), sensommergrønt, estragon og Pommes Frites
dkk 228,-
Carpaccio
Dansk okse, sprød salat, parmesan og syltede bær
dkk 188,-
Pankopaneret Hopballe Mølle kylling med håndskårne fritter og dip
dkk 168,-
Vanilje creme brûlée
dkk 98,-
Vanilje fløde is og sorbet af sæsonens bær
dkk 98,-
Valgfri kaffe med dagens kage
dkk 98,-
pr. person dkk 1.298,-
(bestilles inden kl. 19.30)
Før middagen
Snacks og Bobler
L&J 5-retters Sæsonmenu
Carpaccio af Dansk Okse – Sprød Salat – Fyrtårnsost fra Thise Mejeri – Syltede Bær
Årstidens Overraskelse
Risotto på Dansk Byg – Hvidvin – Sankede Svampe fra Djursland – Citron
Smørstegt Hvid Fisk – Sensommergrønt – Kartofler vendt i Urter fra Skov og Marker – Muslingesauce
Calvadosmarinerede Bær – Crème Chantilly – Nødde Croquant – Mørk Chokolade – Brombærsorbet
Vinmenu 5 glas
Vand m/u brus
Efter middagen
Valgfri kaffe/te og sødt
Social Dining Sæsonmenu
pr. person dkk 448,-
Carpaccio af Dansk Okse – Sprød Salat – Fyrtårnsost fra Thise Mejeri – Syltede Bær
Smørstegt Hvid Fisk – Sensommergrønt – Kartofler vendt i Urter fra Skov og Marker – Muslingesauce
Calvadosmarinerede Bær – Crème Chantilly – Nødde Croquant – Mørk Chokolade – Brombærsorbet
Vinmenu 3 gl. dkk 298,-
Social Dining Sæsonmenu
pr. person dkk 498,-
Carpaccio af Dansk Okse – Sprød Salat – Fyrtårnsost fra Thise Mejeri – Syltede Bær
Risotto på Dansk Byg – Hvidvin – Sankede Svampe fra Djursland – Citron
Smørstegt Hvid Fisk – Sensommergrønt – Kartofler vendt i Urter fra Skov og Marker – Muslingesauce
Calvadosmarinerede Bær – Crème Chantilly – Nødde Croquant – Mørk Chokolade – Brombærsorbet
Vinmenu 4 gl. dkk 348,-
3 Snacks og et glas Bobler eller Cocktail
dkk 175,-
Petit four
dkk 75,-
Valgfri kaffe/te med avec 3 cl.
dkk 125,-
Rimmet Hvid Fisk – Salsa Verde marineret Agurk – Urter fra Skoven
dkk 158,-
Carpaccio af Dansk Okse – Sprød Salat – Fyrtårnsost fra Thise Mejeri – Syltede Bær
dkk 158,-
Risotto på Dansk Byg – Hvidvin – Sankede Svampe fra Djursland – Citron
dkk 158,-
Ribeye fra Kildegården (tilberedes medium) – Sensommergrønt – Glace – Pommes Frites
dkk 298,-
Smørstegt Hvid Fisk- Sensommergrønt – Kartofler vendt i Urter fra Skov og Marker – Muslingesauce
dkk 298,-
Boeuf af Svampe – Sensommergrønt – Kartofler vendt i Urter fra Skov og Marker – Æblesauce
dkk 258,-
Vinmenu 3 gl. dkk 298,-
Vinmenu 4 gl. dkk 348,-
Pankopaneret Hopballe Mølle kylling – Håndskårne fritter – Dip
dkk 168,-
Calvadosmarinerede Bær – Crème Chantilly – Nødde Croquant – Mørk Chokolade – Brombærsorbet
dkk 98,-
Vanilje Creme Brûlée
dkk 98,-
Vanilje Fløde Is og Sorbet af sæsonens Bær
dkk 98,-
Gin fra London-baserede Sacred Distilleries og tonic fra Naturfrisk, serveret med limeskal og rosenpeber
Hass med et strejf af ingefær
L&J-version med økologisk cola og 10-års rom
Driftsikker, lækker drik med et dansk islæt
Ideel foran pejsen, mens solens sidste stråler går ned over Mols Bjerge