Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Vores historie

Vores historie

Vores historie begyndte i Aarhus i 2012, hvor det hele startede med, at vi ville skabe et uformelt, hyggeligt og lækkert sted, der serverede god, bæredygtig mad. Et sted med en særlig varme og atmosfære, der tog udgangspunkt i de mellemmenneskelige relationer. Et fristed for samvær og nærvær – hvor man kunne finde ro og rum til at være i nuet – og være sammen omkring det gode måltid.

Den særlige stemning fra Guldsmedgade

vil vi gerne føre videre. Give den nyt liv. Det synes vi, den fortjener. Vi vil udvide din Langhoff & Juul oplevelse, så du ikke alene får en skøn madoplevelse men også en helt unik hoteloplevelse, der giver dig en ude-hjemme følelse, når du bor eller spiser hos os på Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant.

Hjemlige omgivelser

Et hyggeligt og mangfoldigt sted, hvor du føler dig hjemme og bare har lyst til at gå ind. Du behøver ikke at bestille et værelse. Du kan altid bare komme ind, spise en god middag med udsigt til havet i hjemlige omgivelser, nyde en dejlig kop kaffe foran pejsen eller få et glas kold rosé i solen på terrassen. Bare kom ind. På Danmarks hyggeligste hotel. Velkommen her!

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft