Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Restauranten > Tid til madforkælelse

Velkommen til Langhoff & Juul

Vores mad filosofi

Livet er..
At mødes med dem du holder af. Over go’ mad. I omgivelser der får skuldrene til at sænke sig.

Snakken til at gå. Latteren til at løbe.
Imens smagsløgene forkæles og sulten stilles af lokale og økologiske råvarer. Glem hvad du skulle nå i dag, i morgen og i går.
Gi’ dig tid til at dufte, smage og nyde. Imens vi gør os umage.
I et køkken, der aldrig går på kompromis med hverken smag eller samvittighed. Her kommer råvarerne fra den jord, du kender. I lokalområdet omkring dig.

Vi lader maden leve.
Alt fra den enkelte råvare bliver brugt,
og vi lader dig gå på opdagelse i dens evner på en tallerken. Derfor giver vores menu dig den helt særlige smagsoplevelse, som er tilpasset råvarerne og årstiderne.

Vi ved, at spiselyst, selskabet og humøret påvirker det gastronomiske valg, og derfor skal der selvfølgelig være en ret for enhver smag.

Velbekomme!

Tid til madforkælelse

Velkommen i vores restaurant

Her vil vi gerne have, at du har det rart og føler dig velkommen – det er vigtigt for os! Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig en del af din madoplevelse, som det du spiser. Hos os møder du altid søde og hjælpsomme mennesker, som er klar til at tage godt imod dig og fortælle dig om alt fra vores gode mad og vin til vores smukke interiør og omgivelser. Og havet lige uden for døren, har vi også sørget for!

Vi er ret ligetil

Vores mad er håndlavet og autentisk – det du ser, er det du får. Så enkelt er det. Vi gør os altid umage, og vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller samvittighed. I vores køkken tænker vi bæredygtigt, og vi har en holdning til smag, dyr og miljø. Her er der ingen madspild. Vi laver nordisk mad med omtanke af råvarer, som er økologiske og lokale. Det synes vi er en god madoplevelse!

Se menukort

Vores madfilosofi

Vores mad er håndlavet og autentisk – det du ser, er det du får. Så enkelt er det. Vi gør os altid umage, og vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller samvittighed. I vores køkken tænker vi bæredygtigt, og vi har en stærk holdning til smag, dyr og miljø og arbejder altid med afsæt i sæsonens råvare og årstider.
Vi laver nordisk mad og bruger franske teknikker med omtanke på den enkle råvarer, som varierer og består af lokale og økologiske råvarer. Det synes vi er en god madoplevelse!
Læs mere om maden i menukortet

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft