Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Du er her: Hyppige spørgsmål

Hyppige spørgsmål

Må jeg have min hund med?

På nuværende tidspunkt har desværre ingen værelser, hvor du kan have din hund med.

Hvad er jeres åbningstider?

Vi har åbent alle dage fra 10-21, undtagen søndag hvor vi lukker klokken 16.00.

Jeg ankommer uden for jeres åbningstid. Hvad gør jeg?

Er du overnattende gæst og ankommer uden for vores åbningstid, beder vi dig på forhånd kontakte os på +45 86 34 33 00 eller hotel@langhoffogjuul.dk. Så kan vi sørge for at du kan checke ind vha. vores nøgleboks.

Har I restauranter andre steder end i Ebeltoft?

Besøg også vores restaurant i latinerkvarteret i Aarhus, her kan du opleve den samme hjemlige hygge, som på hotellet i Ebeltoft.

Har du appetit på mere af det gode? En appetit på skønne dufte og smage. Appetit på smukke omgivelser og en velkomponeret tallerken? Så besøg Ghrelin på Aarhus Ø, hvor det samme hold der står bag Langhoff & Juul har lavet en restaurant, der inviterer dig med ud på gastromisk rejse og forkælelse af dine sanser.

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul