Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Faciliteter > Et hyggeligt sted

Faciliteter

Et hyggeligt sted

Når du besøger os, vil vi gerne have at du føler dig hjemme, at du har det rart. Derfor har vi med nænsom, men sikker hånd sørget for at Friis & Moltkes bygning fra 1978 rummer alle de faciliteter der skal til, for at sætte den helt rigtige ramme om din ude-hjemme oplevelse.

Den gode udsigt

Her kan du gå direkte fra værelset ud til badebroen, hvor du kan tage en skøn dukkert i Ebeltoft vig, efterfulgt af en lækker forfriskning på vores terrasser. Eller hvad med at tage turen fra restauranten med denne gode udsigt, til de bløde møbler i vores pejsestue, hvor solnedgangen over vigen og Mols Bjerge ligeledes kan nydes, mens vores dygtige bartendere servere en night cap lavet i vores flotte bar.

Helt enkelt, er vores faciliteter og deres indretning det der gør Langhoff & Juul til et hyggeligt sted.

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul