Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Du er her: Erhverv > Møde- og konferencelokaler

Erhverv

Møde- og konferencelokaler

I vores møde- og konferencelokaler finder du alt hvad der hører til moderne møde- og konferencefaciliteter. Lige fra smarte AV løsninger som clickshare til nødvendige redskaber som pen og papir, whiteboard, flipchart og selvfølgelig friskbrygget the og kaffe af vores eget blend.

Der hvor vi ved Langhoff & Juul for alvor adskiller og fra mange andre gode møde- og konferencefaciliteter er på udsigten til naturen. Alle vores konferencelokaler har panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge, og hvor man fra de tilstødende terrasser altid kan gå ud og indånde frisk luft med udsigt til Fregatten Jylland. Hos Langhoff og Juul tilbyder vi møde- og konferencefaciliteter, hvor der er plads til udsyn og store tanker.

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul