Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Du er her: Erhverv > Konferencer med udsigt

Erhverv

Konferencer med udsigt

Møder skal sætte ting i gang, så du kan skabe nye idéer, dynamik og resultater. I vores møderum er der højt til loftet, så der er masser af plads til at tænke store tanker. Og vi er sikre på, at havudsigten også vil inspirere! Vi tager os godt af dig, så du kan koncentrere dig om at tage dig af din forretning.

Det skal være nemt for dig at holde møde hos os. Derfor har vi tænkt på det hele og samlet vores møder i nemme pakker, som er lige til at åbne. Vi hjælper dig selvfølgelig også altid gerne med at skræddersy dit møde med aktiviteter og forplejning, så du får de helt rigtige rammer for at nå de resultater, du har sat dig for.

Projektor, lydanlæg, og hvad du ellers skal bruge af teknik, sørger vi naturligvis også for.

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul