Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Du er her: Erhverv > Brug naturen

Erhverv

Brug naturen

Ebeltoft er en perle! Her er du tæt på byen, kun få meter fra vandet – og så har du Mols Bjerge med sine mange vandrestier og store skove lige i baghaven.

Det giver dig et hav af muligheder for at bruge den smukke Djurslandske natur som din legeplads og prøve kræfter med spændende og udfordrende aktiviteter, når I trænger til at få rystet hovedet på plads og tanke ny energi til dagens faglige indhold.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med forslag og inspiration til aktiviteter eller udflugter, så spørg bare løs! Blev du nysgerrig på alle Ebeltoft fortræffeligheder, så har vi samlet lidt om det meste her.

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul