Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Din fest > Fest i særlige omgivelser

Din fest

Fest i særlige omgivelser

Særlige lejligheder fortjener særlige omgivelser. Din dag er en vigtig dag for dig. Det har vi stor respekt for, og du kan trygt lægge den i vores hænder. Sammen med dig sørger vi for, at du får lige den fest, du gerne vil have, og vi lægger al vores energi i at gøre dagen til noget helt særligt.

Du skal ikke bekymre
dig om noget

Vi dækker det fineste bord med den flotteste havudsigt. Forkæler jer med vores skønne retter, og vin der kun gør det endnu bedre. Vores tjenere tager sig rigtig godt af jer, for hos os møder du altid kun søde og dygtige mennesker, som gør sig umage for at hjælpe og give dig en fantastisk dag. Vi går ikke på kompromis med noget, til gengæld tager vi hensyn til alle. Har dine gæster allergier, eller har du brug for en børnemenu, laver vi gerne særlige retter. Vi hjælper selvfølgelig også med både blomster og band.

Overnatning

Hos os er der heller ingen, der behøver at køre hjem. Du kan blive og sove og få en god nats søvn oven på festen. Dagen derpå kan du nyde vores dejlige morgenbord i restauranten, hvor vi sørger for at forkæle dig med alt, hvad hjertet begærer – og krop og hoved har brug. Så inviter dine yndlingsmennesker, sæt dig ned og lade festen begynde!

Kig forbi, ring eller skriv til vores arrangementchef.

Ndr. Strandvej 3, DK – 8400 Ebeltoft // Telefon +45 61 50 46 46 // Mail Patrick@langhoffogjuul.dk

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft