Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Din fest > Fest i særlige omgivelser

Din fest

Fest i særlige omgivelser

Særlige lejligheder fortjener særlige omgivelser. Din dag er en vigtig dag for dig. Det har vi stor respekt for, og du kan trygt lægge den i vores hænder. Sammen med dig sørger vi for, at du får lige den fest, du gerne vil have, og vi lægger al vores energi i at gøre dagen til noget helt særligt.

Du skal ikke bekymre
dig om noget

Vi dækker det fineste bord med den flotteste havudsigt. Forkæler jer med vores skønne retter, og vin der kun gør det endnu bedre. Vores tjenere tager sig rigtig godt af jer, for hos os møder du altid kun søde og dygtige mennesker, som gør sig umage for at hjælpe og give dig en fantastisk dag. Vi går ikke på kompromis med noget, til gengæld tager vi hensyn til alle. Har dine gæster allergier, eller har du brug for en børnemenu, laver vi gerne særlige retter. Vi hjælper selvfølgelig også med både blomster og band.

Overnatning

Hos os er der heller ingen, der behøver at køre hjem. Du kan blive og sove og få en god nats søvn oven på festen. Dagen derpå kan du nyde vores dejlige morgenbord i restauranten, hvor vi sørger for at forkæle dig med alt, hvad hjertet begærer – og krop og hoved har brug. Så inviter dine yndlingsmennesker, sæt dig ned og lade festen begynde!

Kig forbi, ring eller skriv til os

Ndr. Strandvej 3, DK – 8400 Ebeltoft // Telefon +45 86 34 33 00 // Mail hotel@langhoffogjuul.dk

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul