Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Din fest > Bryllup

Din fest

Bryllup

Der findes ikke mange dage, der er større end den dag, hvor I siger ja til hinanden og kærligheden. Det er jeres livs dag. Og jeres livs fest. Den vil I aldrig glemme – og det skal vi også nok gøre vores for.

Med havet lige uden for døren og Mols Bjerge som bagtæppe, giver vi jer den mest romantiske kulisse. Vi dækker smukt op til jer og sørger for, at I får alt det, I bedst kan lide. Udenfor på vores terrasse kan gæsterne nyde et glas bobler og den fantastiske solnedgang. Ilden i pejsen og vores hyggelige bålsted gør kun stemningen og atmosfæren endnu mere hyggelig. Og når den sidste dans er danset, kan I gå til ro i én af vores skønne Suites og vågne op til svanerne, der ligger og vugger stille i bølgerne. Længe leve kærligheden!

Bryllupsfest

Velkomstdrink & snacks

3-retters menu med vinbuffet

Øl, vand & vin til kl. 02.00

Aftenkaffe & sødt

Natmad

998,-

Luksus Bryllupsfest

Reception med snacks, nødder, sprødt,

kaffe/the, øl, vin & saft

Velkomstdrink & snacks

4-retters menu med vinmenu

Øl, vand & vin til kl. 02.00

Aftenkaffe & sødt

Natmad

1398,-

L&J Signatur Bryllup

Reception med snacks, nødder, sprødt,

kaffe/the, øl, vin & saft

Champagne & snacks

5-retters menu med vinmenu

Øl, vand & vin til kl. 03.00

Drinksbar

Aftenkaffe med avec/likør & sødt

Natmad

1698,-

Kig forbi, ring eller skriv til os

Ndr. Strandvej 3, DK – 8400 Ebeltoft // Telefon +45 86 34 33 00 // Mail hotel@langhoffogjuul.dk

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul