Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Din fest > Andre selskaber

Din fest

Andre selskaber

Vi står altid klar til at være værter for lige netop det selskab du ønsker. Alle selskaber er forskellige, og derfor har vi kun et lille udvalg med her. Vi kan afholde alle typer af sammenkomster, også dem der ikke fremgår her på vores hjemmeside.

Vi har faciliteterne

Du er meget velkommen til tage kontakt til os hvis du ønsker at høre hvordan vi kan arrangere andre selskaber, som jubilæum, fætter/kusine fest, Påskefrokost, mindehøjtidelighed, generalforsamling, familiefest eller noget helt, helt andet.

Uanset om arrangementet er lille eller stort, intimt eller med live-musik til klokken tre om natten, så har vi faciliteterne og erfaringen til at sørge for at lige netop dit arrangement bliver noget helt særligt.

Kig forbi, ring eller skriv til os

Ndr. Strandvej 3, DK – 8400 Ebeltoft // Telefon +45 86 34 33 00 // Mail hotel@langhoffogjuul.dk

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul