Nyttige links

Du er her: Bo hos os > Home Spa Getaway

Bo hos os i Ebeltoft

Home Spa Getaway

I samarbejde med det danske hudplejebrand Yroli har vi nøje sammensat tre forskellige Home Spa getaway, der har individuelle fokuspunkter og spaprogrammer for både krop og sjæl.

For reservation kontakt os på 86 34 33 00
eller på mail hotel@langhoffogjuul.dk

Du skal føle dig hjemme

Når du bor hos os, om det er romantisk spaophold, venindetur eller om du vil hente fornyet energi med vores eksklusive Home Spa, er det altid præget af at vi gerne vil have at du føler dig hjemme og kan slappe helt af.

Bo i vores skønne Penthouse Suite med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerges endeløse vidder, så du kan se solen gå ned direkte fra terrassen, sengen eller badekarret.

Indrettet for at give dig den unikke Langhoff & Juul ude-hjemme følelse med masser af sjæl og charme.

Hele året rundt er der samtidigt adgang til vores egen badebro og sauna lige uden for døren. Om du er vinterbader eller sommerbader, så tag en dukkert i bølgen blå, eller lad varmen nå ind til marv og ben, mens I skuer ud over vigen og Mols Bjerge.

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne med vores særligt tilrettelagte og velgørende Home Spa program.

Livet er

At mødes med dem, du holder af. Over go’ mad og velvære. I omgivelser, der får skuldrene til at sænke sig. Snakken til at gå. Og latteren til at løbe. Imens sanserne vækkes. Både i krop og sjæl. Og sulten stilles. På en menu, der ofte skifter. Med årstid og råvarer.

Glem hvad du skulle nå. I dag. I morgen og i går. Gi’ dig tid til at dufte, smage og nyde. Imens vi gør os umage. I et køkken, der aldrig går på kompromis. Med hverken smag eller samvittighed. Hvor råvarerne kommer fra den jord, du kender. I lokalområdet omkring dig. Og hvor vi har en holdning til det hele. Til smag, til dyr og til miljø.

Fordi vi tror og ved, at tro gør hele forskellen. Troen på, at nydelse og god mad er en del af livet. Når livet er bedst. Velkommen til Langhoff & Juul

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft