Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Bo hos os > Gastronomisk Getaway

Bo hos os i Ebeltoft

Gastronomisk Getaway

Det bedste vi ved er at have gæster. Derfor har vi lavet en helt særlige oplevelser, med lidt ekstra forkælelse til dig i denne Getaway. Nyd et par dage sammen med en du holder af – langt væk fra hverdagen og helt tæt på vandet. Med vores skønne getaway får du den helt særlige Langhoff & Juul ude-hjemme følelse, mens dine smagsløg forkæles. Der findes ikke bedre undskyldning for at pakke kufferten og komme afsted!

Vores mad er håndlavet og autentisk – det du ser, er det du får. Så enkelt er det. Vi gør os altid umage, og vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller samvittighed. I vores køkken tænker vi bæredygtigt, og vi har en holdning til smag, dyr og miljø. Her er der ingen madspild. Vi laver nordisk mad med omtanke af råvarer, som er lokale og sæsonbaserede. Det synes vi er en god madoplevelse

For reservation kontakt os på 86 34 33 00 eller på mail hotel@langhoffogjuul.dk

Livet er

At mødes med dem, du holder af. Over go’ mad og velvære. I omgivelser, der får skuldrene til at sænke sig. Snakken til at gå. Og latteren til at løbe. Imens sanserne vækkes. Både i krop og sjæl. Og sulten stilles. På en menu, der ofte skifter. Med årstid og råvarer.

Glem hvad du skulle nå. I dag. I morgen og i går. Gi’ dig tid til at dufte, smage og nyde. Imens vi gør os umage. I et køkken, der aldrig går på kompromis. Med hverken smag eller samvittighed. Hvor råvarerne kommer fra den jord, du kender. I lokalområdet omkring dig. Og hvor vi har en holdning til det hele. Til smag, til dyr og til miljø.

Fordi vi tror og ved, at tro gør hele forskellen. Troen på, at nydelse og god mad er en del af livet. Når livet er bedst.

Velkommen til Langhoff & Juul

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft