Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Bo hos os > Føl dig hjemme

Bo hos os

Føl dig hjemme

Når du bor hos os, vil vi gerne have, at du føler dig hjemme.

Bo i vores smukke L&J Suites og L&J Apartments, som vi har gjort os særligt umage med at indrette for at give dig den unikke Langhoff & Juul ude-hjemme følelse med masser af sjæl og charme. Både kunst og møbler har vi håndplukkede, så du kan bo i en skøn atmosfære og en hyggelig blanding af vintage antik og tidløst, dansk design.

Bo i vores smukke suites eller apartments

Er du til det mere minimalistiske, så er vores fine Suites og Apartments lige noget for dig. Her er alt det, du behøver til en skøn ferie.

Uanset hvor du bor hos os, har du altid panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerges endeløse vidder, så du kan se solen gå ned direkte fra terrassen, sofaen eller sengen. Det er lejligheder, du har lyst til at vende tilbage til!

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul