Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Bo hos os > Apartments

Bo hos os

L&J Luksus Apartments

I vores fantastiske L&J Luksus Apartments bor du i en helt særlig skøn og luksuriøs atmosfære, og du har mere plads og privatliv. Her får du alt det, du behøver med et dejligt fuldt udstyret køkken og selvfølgelig et lækkert badeværelse. Du har 2 skønne separate soveværelser med dobbeltseng. I stuen er der masser af lys, og fra både balkonen og terrassen har du den smukkest panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Pris pr. nat i sommersæson (15. juni – 15. august): 2.390,-
Pris pr. nat i vintersæson (16. august – 14. juni): 1.990,-

Apartment

I vores fine Apartments har du mere plads og privatliv. Her er alt det du behøver, med et dejligt fuldt udstyret køkken og selvfølgelig et lækkert badeværelse. Vores Apartments har to separate soveværelser med dobbeltseng og en skøn stue med masser af lys og luft. Fra balkonen eller terrassen har du en fantastiske panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Pris pr. nat i sommersæson (15. juni – 15. august): 2.120,-
Pris pr. nat i vintersæson (16. august – 14. juni): 1.820,-

Det praktiske

Apartments

I Apartments forefindes

  • Fri WiFi
  • Terrasse eller Balkon
  • Fuldt udstyret køkken
  • Bruser
  • Hårtørrer
  • Økologisk bomulds sengetøj
  • Fladskærms TV
  • Barneseng til rådighed
  • Barnestol til rådighed
  • Strygejern- og bræt til rådighed

Morgenmad

Når du bor hos os og har fået en god nats søvn, kan du vågne op til en dejlig start på en ny dag med vores lækre økologiske morgenmad.

Du kan nyde den sammen med den fantastiske havudsigt i vores restaurant ml. kl. 7.00-9.00.

Hotel morgenmad

145,-
Pris pr. barn under 12 år: 90,-

Check in og ud

Check in fra kl. 14.00-18.00, når du skal bo hos os. Har du har brug for check in på et andet tidspunkt så kontakt os endelig.
Du kan sove længe og vente helt til kl. 11.00 med at checke ud.

Parkering

Du parkerer gratis lige uden for døren.

Wi-fi

Gratis wi-fi får du selvfølgelig også.

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul