Åbningstider

Man – lør: 10:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 16:00
Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Boutique Hotel & Restaurant

Ndr. Strandvej, Ebeltoft

Gå på opdagelse

Mad & stemning

Vi hylder hjemlig hygge

Derfor har vi skabt et hyggeligt sted ude. Vi synes, at smukke omgivelser skaber stor værdi. Derfor har vi gjort os umage med indretningen ligesom, vi gør os umage med vores mad. Vi mikser unikt arvegods og kendte designklassikere.

Se menukort

Sommer events i højsæsonen

I løbet af vores højsæson tilbyder vi vores gæster alt godt fra havet. Nyd sommeren med et stort udvalg af friske skaldyr, kølig rosé og havudsigt. Der er nok til alle og til enhver smag.

En dukkert fra badebroen

Vi har vores egen badebro lige uden for døren. Den er åben året rundt, og vi vil så gerne have, at du bruger den. Så tag en dukkert i bølgen blå, uanset om du er vinter- eller sommerbader eller bare stå og kig ud over havet og Mols Bjerge

Slå mave i pejsestuen

Uanset vind og vejr tænder vi op i pejsen og hygger om dig. Forlæng middagen med et glas rosé på en lun sommeraften, kryb i ly for blæsten efter en gåtur ved vandet eller slap af på en regnvejrsdag med en varm kop te og et tæppe om fødderne.

Følg med på vores Instagram profil som viser et udsnit af de bedste minder fra både Århus og Ebeltoft. Få inspiration til anretninger eller dit næste ophold eller gastronomiske oplevelse …

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft