Nyttige links

Du er her: Forside

Boutique Hotel & Restaurant

Ndr. Strandvej, Ebeltoft

Gå på opdagelse

Mad & stemning

Vi hylder hjemlig hygge

Derfor har vi skabt et hyggeligt sted ude. Vi synes, at smukke omgivelser skaber stor værdi. Derfor har vi gjort os umage med indretningen ligesom, vi gør os umage med vores mad. Vi mikser unikt arvegods og kendte designklassikere.

Se menukort

Getaway

Tag væk et par dage sammen med en du holder af – langt væk fra hverdagen og helt tæt på vandet. Med vores skønne getaway får du den helt særlige Langhoff & Juul ude-hjemme følelse. Der findes ikke bedre undskyldning for at pakke kufferten og komme afsted!

En dukkert fra badebroen

Vi har vores egen badebro lige uden for døren. Den er åben året rundt, og vi vil så gerne have, at du bruger den. Så tag en dukkert i bølgen blå, uanset om du er vinter- eller sommerbader eller bare stå og kig ud over havet og Mols Bjerge

Slå mave i pejsestuen

Uanset vind og vejr tænder vi op i pejsen og hygger om dig. Forlæng middagen med et glas rosé på en lun sommeraften, kryb i ly for blæsten efter en gåtur ved vandet eller slap af på en regnvejrsdag med en varm kop te og et tæppe om fødderne.

Nomineret til årets Bo&Spis adresse 2021 af Den Danske Spiseguide

Vi er så utrolig stolte af at være nomineret til Årets Bo&Spise af Den Danske Spiseguide. Der skal uden tvivl lyde en stor tak til alle de vidunderlige mennesker der er med på rejsen. Det er en meget stor anerkendelse til vores lille, unge hotel og medarbejdernes utrættelige indsats gennem de sidste 2 år! Den største TAK til Den Danske Spiseguide for den enormt store anerkendelse.

Se alle de nominerede her
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1483641239 Feed will not update.

Følg med på vores Instagram profil som viser et udsnit af de bedste minder fra både Århus og Ebeltoft. Få inspiration til anretninger eller dit næste ophold eller gastronomiske oplevelse …

Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft