Åbningstider

Man – ons: Lukket
Tors – lør: 10-22
Søndag: 10-15
Restauranten gør klar og dækker op til aften mellem 16:00 – 17:30, hvorfor restauranten er lukket i dette tidsrum.

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Restauranten > Årstidens menu > Aftenmenu

Kl. 17:30 – 22:00

Aftenmenu

Kom og sæt dig til rette ved vores bedste bord og bliv forkælet med alt det bedste, vi har. Du får ikke en bedre afslutning på dagen, det lover vi dig.
Alle vores retter kan kombineres efter ønske.

18.00 – 22.00

3-retters aftenmenu 398,-
Syltet torsk med glaskål & muslingesauce

Urtesaltet spidsbryst med beder og
kalveblanquette
eller
Dagens fangst med
beder og fiskeblanquette

Hvid chokolademousse med brændt hvid
chokolade og kirsebæris

Tilkøb af vinmenu i 3 serveringer 298,-
2018 La Chevaliere – Chardonnay – Italien

2019 – Bodegas Ochoa – Calendas – Spanien
eller
2019 – Cielo E Terra Bio– Chardonnay – Italien

NV – Ramos Pinto – Portugal

4-retters aftenmenu 498,-
Syltet torsk med glaskål & muslingesauce

Tatar med variation af svampe

Urtesaltet spidsbryst med beder og
kalveblanquette
eller
Dagens fangst med
beder og fiskeblanquette

Hvid chokolademousse med brændt hvid
chokolade og kirsebæris

Tilkøb af vinmenu i 4 serveringer 398,-
2018 La Chevaliere – Chardonnay – Italien

2018 – Johannes Reinisch – Pinot Noir – Østrig

2019 – Bodegas Ochoa – Calendas – Spanien
eller
2019 – Cielo E Terra Bio– Chardonnay – Italien

NV – Ramos Pinto – Portugal

L&J helaftensmenu samt vinmenu 1.198,-
Hjertesalat med rygeostcreme, ørredrogn og dild
Hertil vin: Velkomst bobler

Syltet torsk med glaskål & muslingesauce
Hertil vin: 2018 La Chevaliere – Chardonnay –
Italien

Tærteskal med kyllingefrikassé, svampe og
jordskokkechips
Hertil vin: 2019 Calentas Rose Temperanillo,
Navarro, Spanien

Tatar med variation af svampe
Hertil vin: 2018 – Johannes Reinisch – Pinot Noir
– Østrig

Urtesaltet spidsbryst med beder og
kalveblanquette
Hertil vin: 2019 – Bodegas Ochoa – Calendas –
Spanien
eller
Dagens fangst med
beder og fiskeblanquette
Hertil vin:
2019 – Cielo E Terra Bio – Chardonnay –Italien

Hvid chokolademousse med brændt hvid
chokolade og kirsebæris
Hertil vin: NV – Ramos Pinto – Portugal

Kaffe & tre slags petit four

Tilkøb af ostebræt 98,-
Arla Unika Gnalling med jordskokker og brunet
smørvinaigrette

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller særlige
hensyn til allergier eller menusammensætning, er
din tjener behjælpelig hermed.

 

Særlige hensyn tager vi gerne

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller særlige hensyn til allegier, er din tjener
behjælpelig hermed. Alle retter kan kombineres efter ønske.

Ønsker du at se vores avec- eller vinmenu, er din tjener behjælpelig hermed.

Restaurant Langhoff & Juul, Århus C