Åbningstider

Man – ons: Lukket
Tors – lør: 10-22
Søndag: 10-15

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Restauranten > Årstidens menu > Aftenmenu

Kl. 17:30 – 22:00

Aftenmenu

Kom og sæt dig til rette ved vores bedste bord og bliv forkælet med alt det bedste, vi har. Du får ikke en bedre afslutning på dagen, det lover vi dig.
Alle vores retter kan kombineres efter ønske.

3-retters aftenmenu 398,-

Stegte kammuslinger med selleri og brunet smør med hasselnødder

Okseballotine på urter dertil variation af majroe, forårsløg og trøffelsauce
Eller
Helleflynder med ærter franchise, asparges og ramsløgshollandaise

Rabarberterrin med creme fraiche is, nøddecrumble, rabarbersauce og sprøde flager lavet på earl grey

Tilkøb af vinmenu i 3 serveringer 298,-

2019 Grüner Veltliner, ”Terrassen”, Jurtschitsch Sonnhof, Kamptal

 2019 Chanti Biskero Øko Docg Salcheto
Eller
2019 Secret De Lunes Chardonnay Øko IGP Pays d’Oc, I

Brachetto D’acqui Docg ØkoPetali di Rosa, Azien

 

4-retters aftenmenu 498,-

Stegte kammuslinger med selleri og brunet smør med hasselnødder

Tatar med jordskokker, friséesalat og syltede rødløg

Okseballotine på urter dertil variation af majroe, forårsløg og trøffelsauce
Eller
Helleflynder med ærter franchise, asparges og ramsløgshollandaise

Rabarberterrin med creme fraiche is, nøddecrumble, rabarbersauce og sprøde flager lavet på earl grey

Tilkøb af vinmenu i 4 serveringer 398,-

2019 Grüner Veltliner, ”Terrassen” Jurtschitsch Sonnhof, Kamptal 

2018 Pinot Noir Øko, Thermenregion, Johanneshof Reinisch

2019 Chanti Biskero Øko Docg Salcheto
Eller
2019 Secret De Lunes Chardonnay Øko IGP Pays d’Oc, I

Brachetto D’acqui Docg ØkoPetali di Rosa, Azien

L&J Grøn aftensmenu 498,- 

Marineret kejserhatte med syltede asparges og en sauce blanquette med friske ærter

Grillet hjertesalat med røgede nye kartofler, syltede radiser samt syrnet fløde skilt med løvstikkeolie

Rodfrugter med en hvedekernerisotto og asparges dertil en ramsløgshollandaise

Rabarberterrin med creme fraiche is, nøddecrumble, rabarbersauce og sprøde flager lavet på earl grey

Tilkøb af vinmenu i 4 serveringer 398,-

2019 Grüner Veltliner, ”Terrassen”, Jurtschitsch Sonnhof, Kamptal

2019 Riesling Trocken Øko, Nur Behändigkeit, Pfalz, root

2018 Pinot Noir Øko, Thermenregion, Johanneshof Reinisch

Brachetto D’acqui Docg ØkoPetali di Rosa, Azien

 

L&J helaftensmenu samt vinmenu 1.198,-

Spinatblinis med rørt stenbiderrogn, rygeostcreme og øllebrødsflager
Hertil vin: velkomst bobler

Stegte kammuslinger med selleri og brunet smør med hasselnødder
Hertil vin: 2019 Grüner Veltliner, ”Terrassen”, Jurtschitsch Sonnhof, Kamptal

Tatar med jordskokker, friséesalat og syltede rødløg
Hertil vin: 2018 Pinot Noir Øko, Thermenregion, Johanneshof Reinisch

Grillet hjertesalat med røgede nye kartofler, syltede radiser samt syrnet fløde skilt med løvstikkeolie
Hertil vin: 2019 Riesling Trocken Øko, Nur Behändigkeit, Pfalz, root

Okseballotine på urter dertil variation af majroe, forårsløg og trøffelsauce
Hertil vin: 2019 Chanti Biskero Øko Docg Salcheto
Eller
Helleflynder med ærter franchise, asparges og ramsløgshollandaise
Hertil vin: 2019 Secret De Lunes Chardonnay Øko IGP Pays d’Oc, I

Rabarberterrin med creme fraiche is, nøddecrumble, rabarbersauce og sprøde flager lavet på earl grey
Hertil vin: Brachetto D’acqui Docg ØkoPetali di Rosa, Azien

Tilkøb af osteret 98,-
Unika Ask med syltet pære og ristet hasselnødder

Tilkøb af kaffe & sødt 98,-
Valgfri kaffe med 3 slags petitfours

Friskrevet trøffel kan tilkøbes alle retterne 48,-

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller særlige
hensyn til allergier eller menusammensætning, er
din tjener behjælpelig hermed.

 

Særlige hensyn tager vi gerne

Ønskes der vegetarisk, glutenfrit eller særlige hensyn til allegier, er din tjener
behjælpelig hermed. Alle retter kan kombineres efter ønske.

Ønsker du at se vores avec- eller vinmenu, er din tjener behjælpelig hermed.

Restaurant Langhoff & Juul, Århus C