Åbningstider

Man – fre 09:00 – 22:00
Lørdag 09:00 – 22:00
Søndag 10:00 – 16:00

Restauranten gør klar og dækker op til aften mellem 16:00 – 17:30, hvorfor restauranten er lukket i dette tidsrum.

Fredag og lørdag bliver vi altid
lidt længere oppe!

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Æstetik & tilgang

Tid og nærvær

Langhoff og Juul er et økologisk spiseri med en lidt anderledes målsætning. Vi tager udgangspunkt i de mellemmenneskelige relationer og økologiske værdier. Konceptet blev skabt som modreaktion på samfundets eskalerende tempo, som ofte efterlader os i konstant underskud af tid og nærvær til hinanden. Netop tid og nærvær er essentielle komponenter i skabelsen af kvalitetsrige øjeblikke med dem vi elsker. Langhoff & Juul er tænkt som et fristed for samværet og nærværet omkring det gode måltid.

Det økologiske

Holdningen er økologisk, og bæredygtighed og kvalitet går igen i mad, omgivelser og mennesker. Måltiderne er enkle og syner af naturens smukke og vilde ansigt. Et æstetisk udtryk, skabt med afsæt i den skandinaviske madkultur.  En ren og ærlig smag fremelskes til overkommelige priser. Den økologiske, gastronomiske smagsoplevelse af kvalitet – ikke kun forundt de få.

Det menneskelige

Det nære og det sociale er den egentlige kerne hos Langhoff & Juul. Det menneskelige nærvær og samvær er ofte en mangelvare i vores samfund, og Langhoff & Juul har derfor indrettet vores rammer til at understøtte netop det. Hos os er madoplevelsen noget som deles og skabes kollaborativt. Af samme grund er det menneskelige det egentlige narrativ i Langhoff & Juuls koncept.

Materialiteten

Langhoff & Juul har skabt et særligt stemningsfyldt rum, hvor temaet fra maden og de menneskelige relationer omkring kvalitet og tilstedeværelse går igen. Æstetikken er nordisk, ”rustik”, enkel og organisk. Et sammenspil af gamle og nye møbler, der hver bærer en historie, hvert udvalgt med omhu med den ønsket om at skabe et varmt, indbydende og smagfuldt rum.

Gæsterne

Langhoff & Juul har et bredt publikum og anvendes til mange forskellige lejligheder; alt fra forretningsmøder, studier, selskaber til gængse spisescenarier benyttet af venner, kærester og børnefamilier. Dog tiltrækkes særligt folk med holdning til samfund og kultur, samt smag for økologi og æstetik. Langhoff & Juul rummet har derfor en meget bred anvendelsesramme, hvor gæsterne skaber deres egen brugssituation.

Restaurant Langhoff & Juul, Århus C

Opdatering

Hos  Langhoff&Juul følger vi alle retningslinjer fra WHO, Regeringen og Sundhedsstyrelsen, så vi kan bidrage til at minimere spredningen af Corona virus (Corvid-19). Det betyder desværre at vi har lukket fra den 18. marts og åbner igen så snart det er muligt. Perioden er indtil videre frem til 29. marts.

Vi holder jer informeret om hvornår vi åbner igen og beklager dybt de gener det kan have for vores gæsters bookninger af både møder, bryllupper, ophold og spiseoplevelser.

Vi følger situationen nøje og gør alt for at vores gæster får de bedste muligheder for at besøge os snarest muligt. Vi glæder os til at vi alle er kommet godt gennem denne svære tid og ser frem til at byde vores gæster velkommen igen.

Vi er alle dybt berørt af situationen, og det kræves at vi alle tager vores ansvar i bekæmpelsen af denne virus, både for sikkerheden af vores samfund, vores gæster og vores medarbejdere.

Alle hos Langhoff&Juul sender de varmeste tanker til alle. Pas på jer selv og hinanden.

De varmeste hilsner fra
Fra Langhoff&Juul