Åbningstider

Man – ons: Lukket
Tors – lør: 10-22
Søndag: 10-15

Nyttige links

Gå på opdagelse

Du er her: Æstetik & tilgang

Tid og nærvær

Langhoff og Juul er et spiseri med en lidt anderledes målsætning. Vi tager udgangspunkt i de mellemmenneskelige relationer og bæredygtige værdier. Konceptet blev skabt som modreaktion til samfundets eskalerende tempo, som ofte efterlader os i konstant underskud af tid og nærvær til hinanden. Netop tid og nærvær er essentielle komponenter i skabelsen af kvalitetsrige øjeblikke med dem vi elsker. Langhoff & Juul er tænkt som et fristed for samværet og nærværet omkring det gode måltid.

Lokalt og sæsonbaseret

Med respekt for naturens cyklus og afsæt i vores lokale tilgang har vi sammensat en menu, der særligt vægter de 12 måneders tilgængelige valg af råvarer, samt alle de sæsoner og mikrosæsoner der er, lokalt og nationalt. Holdningen er bæredygtighed og kvalitet går igen i mad, omgivelser og mennesker. Måltiderne er enkle og syner af naturens smukke og vilde ansigt. Et æstetisk udtryk, skabt med afsæt i den skandinaviske madkultur. En ren og ærlig smag fremelskes til overkommelige priser. Den gastronomiske smagsoplevelse af kvalitet – ikke kun forundt de få.

Det menneskelige

Det nære og det sociale er den egentlige kerne hos Langhoff & Juul. Det menneskelige nærvær og samvær er ofte en mangelvare i vores samfund, og Langhoff & Juul har derfor indrettet vores rammer til at understøtte netop det. Hos os er madoplevelsen noget som deles og skabes kollaborativt. Af samme grund er det menneskelige det egentlige narrativ i Langhoff & Juuls koncept.

Materialiteten

Langhoff & Juul har skabt et særligt stemningsfyldt rum, hvor temaet fra maden og de menneskelige relationer omkring kvalitet og tilstedeværelse går igen. Æstetikken er nordisk, ”rustik”, enkel og organisk. Et sammenspil af gamle og nye møbler, der hver bærer en historie, hvert udvalgt med omhu med den ønsket om at skabe et varmt, indbydende og smagfuldt rum.

Gæsterne

Langhoff & Juul har et bredt publikum og anvendes til mange forskellige lejligheder; alt fra forretningsmøder, studier, selskaber til gængse spisescenarier benyttet af venner, kærester og børnefamilier. Dog tiltrækkes særligt folk med holdning til samfund og kultur, samt smag for økologi og æstetik. Langhoff & Juul rummet har derfor en meget bred anvendelsesramme, hvor gæsterne skaber deres egen brugssituation.

Restaurant Langhoff & Juul, Århus C