Åbningstider

Man – ons: Lukket
Tors – lør: 10-22
Søndag: 10-15

Nyttige links

Du er her: Forside

Restaurant

Guldsmedgade, Århus C

Gå på opdagelse

Velkommen til Langhoff & Juul

Vi hylder hjemlig hygge

Derfor har vi skabt et hyggeligt sted ude. Vi synes, at smukke omgivelser skaber stor værdi.Derfor har vi gjort os umage med indretningen ligesom, vi gør os umage med vores mad. Vi mikser unikt arvegods og kendte designklassikere.

Se menukort

Lokalt og sæsonbaseret

Med respekt for naturens cyklus og afsæt i vores lokale tilgang har vi sammensat en menu, der særligt vægter de 12 måneders tilgængelige valg af råvarer, samt alle de sæsoner og mikrosæsoner der er, lokalt og nationalt. Holdningen er bæredygtighed og kvalitet går igen i mad, omgivelser og mennesker. Måltiderne er enkle og syner af naturens smukke og vilde ansigt. Et æstetisk udtryk, skabt med afsæt i den skandinaviske madkultur. En ren og ærlig smag fremelskes til overkommelige priser. Den gastronomiske smagsoplevelse af kvalitet – ikke kun forundt de få.

Det menneskelige

Det nære og det sociale er den egentlige kerne hos Langhoff & Juul. Det menneskelige nærvær og samvær er ofte en mangelvare i vores samfund, og Langhoff & Juul har derfor indrettet vores rammer til at understøtte netop det. Hos os er madoplevelsen noget som deles og skabes kollaborativt. Af samme grund er det menneskelige det egentlige narrativ i Langhoff & Juuls koncept.

Materialiteten

Langhoff & Juul har skabt et særligt stemningsfyldt rum, hvor temaet fra maden og de menneskelige relationer omkring kvalitet og tilstedeværelse går igen. Æstetikken er nordisk, ”rustik”, enkel og organisk. Et sammenspil af gamle og nye møbler, der hver bærer en historie, hvert udvalgt med omhu med den ønsket om at skabe et varmt, indbydende og smagfuldt rum.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg med på vores Instagram profil som viser et udsnit af de bedste minder fra både Århus og Ebeltoft. Få inspiration til anretninger eller dit næste ophold eller gastronomiske oplevelse …

Restaurant Langhoff & Juul, Århus C