Aftenmenu

Langhoff & Juuls forsommermenu

Aften 17.30 – 22.00
Forretter
Friteret sej med mild skaldyrssuppe & syltet fennikel
2017 – Mas de Lunés – Chardonnay – Languedoc - Frankrig
Kartoffel i tekstur med ramsløg, rygeost & karse
2017 – Weingut Rieger – Müller Thurgau – Baden - Tyskland
Carpaccio af okse med hvide asparges, sprød radise & trøffelmayo
2015 – Cascina Ballarin – Barbera/Nebbiolo – Langhe – Italien
Hovedretter
Kalveculotte på cremet perlebyg, stegte bøgehatte & løg
2016 – Salcheto – Sangiovese – Toscana - Italien
Kylling ballotine med soufflé, ærter i variation & hønsesky
N/V – Ch. De Nages – Carignan – Nîmes - Frankrig
Stegt rødfisk med jordskokker, estragon & hollandaise
2017 – Domaine Montrose – Grenache – Côtes-de-Thongue - Frankrig
Oste, dessert & sødt
Rabarbermazarin med cremet sorbet & hvid chokolade
2016 – Azienda Torelli – Brachetto – Bubbio - Italien
Fyldt chokolade med skovmærkeparfait, karamelkage & brændevin
2013 – Domaine Cazes – Grenache – Roussillon - Frankrig
Modnet havarti med brændt hyben, bitter salat & tørret kiks
N/V – Stellar Winery – Muscat – Western Cape – Sydafrika

Aften hos Langhoff & Juul

1 hovedret efter eget valg198,-
2 retters menu efter eget valg278,-
3 retters menu efter eget valg358,-
Vinmenu 2 glas matchende maden190,-
Vinmenu 3 glas matchende maden250,-
Langhoff & Juuls kulturmenu i 4 serveringer efter køkkenets valg, samt kaffe & sødt efter middagen:
Håndplukkede råvarer med smag af den østjyske natur
Friske bobler sammen med dagens amuse
3 retters menu fra kortet efter køkkenets valg
Vinmenu der er tilpasset menuen samt vand
Afslutningsvis kaffe & sødt698,-