Aftenmenu

Langhoff & Juuls forårsmenu

Aften 17.30 – 22.00
Forretter
Rimmet torsk med brændt citrus, æble & stenbiderrogn
2016 - Jurtschitsch - Grüner Veltliner - Kamptal - Østrig
Løgpasta fyldt med jordskok, grillet kartoffel & løgbouillon
2017 - Paxton Vineyards - Pinot Gris - Mc. Laren Vale - Australien
Tartar af okse med æggeblommecreme, urter & frossen terrine
2016 - Yves Cuilleron - Gamay - Chavanay - Frankrig
Hovedretter
Glaseret kalv med rødder, nødder & fyldt timiansauce
2015 - Paul Jaboulet Aîné - Grenache/Syrah - Côtes du Rhône - Frankrig
Filet af landgris med porre, kartoffel, røget bryst & blanquette sauce
2016 - Salcheto - Sangiovese - Toscana - Italien
Laks rullet med urter, kål i variation & hvidvins sifon
2016 - Jean-Claude Boisset - Chardonnay - Bourgogne - Frankrig
Oste dessert & sødt
Bagt vaffel med porteriscreme, brunet karamel & lun honning
2016 - Bodegas Ochoa - Moscatel - Navarra - Spanien
Cheesecake med flamberet blomme, rom & maltkiks
2016 - Azienda - Brachetto - Bubbio - Italien
Mandel med jordnød, chokolade & kærnemælk
2015 - Château Peytruchet - Semillion - Loupiac - Bordeaux

Aften hos Langhoff & Juul

1 hovedret efter eget valg198,-
2 retters menu efter eget valg278,-
3 retters menu efter eget valg358,-
Vinmenu 2 glas matchende maden190,-
Vinmenu 3 glas matchende maden250,-
Langhoff & Juuls kulturmenu i 4 serveringer efter køkkenets valg, samt kaffe & sødt efter middagen:
Håndplukkede råvarer med smag af den østjyske natur
Friske bobler sammen med dagens amuse
3 retters menu fra kortet efter køkkenets valg
Vinmenu der er tilpasset menuen samt vand
Afslutningsvis kaffe & sødt698,-