Aftenmenu

Langhoff & Juuls vintermenu

Aften 17.30 – 22.00
Forretter
Skaldyrsterrin med bagt hvidløg & kartoffelchips
2016 - Karl Schaefer - Riesling (Trocken) - Pfalz - Tyskland
Persillerødder i variation med smag af gin, enebær & fransk estragon
2016 - De Stefani (Redentore) - Pinot Grigio - Veneto - Italien
Svinebryst med stegte & syltede løg samt mild peberrod
2015 - Shelter Winery - Pinot Noir - Baden - Tyskland
Hovedretter
Lam i duet med danske beder samt rosmarinsauce
2015 - Chateau Maucoil - Grenache -
Cotés du Rhône - Frankrig
Rosa kalv fra Friland med vinterselleri & svampe
2013 - Celler Piñol - Carignan - Terra alta - Spanien
Islandsk torsk stegt med rug dertil fennikel & cremet dild
2014 - Michel Gassier - Rousanne - Nîmes - Frankrig
Oste dessert & sødt
Is på brunet smør med jordskokker, hasselnød samt skovsyre
N/V - Chateau de Nages - Viognier - Rhône - Frankrig
Mazarintærte med citrusmarengs & iscreme
2014 - Brown Brothers - Muscat - Victoria - Australien
Hvidskimmelcreme med pumpernickel, honning & syrligt æble
2016 - Rhanleigh - Muscat - Western Cape - Sydafrika

Aften hos Langhoff & Juul

1 hovedret efter eget valg198,-
2 retters menu efter eget valg278,-
3 retters menu efter eget valg358,-
Vinmenu 2 glas matchende maden190,-
Vinmenu 3 glas matchende maden250,-
Langhoff & Juuls kulturmenu i 4 serveringer efter køkkenets valg, samt kaffe & sødt efter middagen:
Håndplukkede råvarer med smag af den østjyske natur
Friske bobler sammen med dagens amuse
3 retters menu fra kortet efter køkkenets valg
Vinmenu der er tilpasset menuen samt vand
Afslutningsvis kaffe & sødt698,-