Aftenmenu

Aftenmenu august

Aften 17.30 – 22.00
Forretter
Limemarineret torsk med rødbede, radise & kørvel
2017 - Bodegas Santiago Roma – Albarino – Galicien - Spanien
Danske tomater i variation med mild basilikum & balsamico
2016 - Domaine Laporte - Sauvignon Blanc – Loire - Frankrig
Unghaneterrine med nøddecreme, æggeblomme & syltede grønne jordbær
2017 - Yves Cuilleron – Gamay - Côtes Rhône - Frankrig
Hovedretter
Kalvespidsbryst med porre, forårsløg og estragonsauce
2015 - Château Quillet – Merlot - Entre-deux-mers - Frankrig
Stegt lam med urter, syltet agurk, brændte blommer & stikkelsbærglace
2015 - Paul Jaboulet Ainé – Grenache – Rhône - Frankrig
Kulmule stegt med surdej, sommerkål, brunet smør & persillerødder
2016 - Jean-Claude Boisset – Chardonnay – Bourgogne - Frankrig
Oste, dessert & sødt
Ymer-iscreme med karamelliserede æbler & makroner
2015 - Château Peyruchet – Sémillon - Cotés de Bordeaux - Frankrig
Græskartærte med syltet kvæde, guf & is på Earl Grey
2017 - Passione Natura – Trebbiano – Abruzzo - Italien
Saltet ost med pocheret pære, swartz brød & tørret frugt
2017 - Château de la Roulerie - Chenin Blanc - Coteaux du Layon - Frankrig

Aften hos Langhoff & Juul

1 hovedret efter eget valg198,-
2 retters menu efter eget valg278,-
3 retters menu efter eget valg358,-
Vinmenu 2 glas matchende maden190,-
Vinmenu 3 glas matchende maden250,-
Langhoff & Juuls kulturmenu i 4 serveringer efter køkkenets valg, samt kaffe & sødt efter middagen:
Håndplukkede råvarer med smag af den østjyske natur
Friske bobler sammen med dagens amuse
3 retters menu fra kortet efter køkkenets valg
Vinmenu der er tilpasset menuen samt vand
Afslutningsvis kaffe & sødt698,-