TID TIL MADFORKÆLELSE

Vores madfilosofi

Her vil vi gerne have, at du har det rart og føler dig velkommen – det er vigtigt for os! Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig en del af din madoplevelse, som det du spiser. Hos os møder du altid søde og hjælpsomme mennesker, som er klar til at tage godt imod dig og fortælle dig om alt fra vores gode mad og vin til vores smukke interiør og omgivelser. Og havet lige uden for døren, har vi også sørget for! Vi laver nordisk mad og bruger franske teknikker med omtanke på den enkle råvarer, som varierer og består af lokale råvarer. Det synes vi er en god madoplevelse!

Se menu

Se menu

Morgenmad, frokost og middag i vandkanten

Vores Restaurant følger årstidens sæsoner, både på tallerkenen og når det kommer til åbningstider.
Vi fejrer årets cyklus med en smagsrejse gennem de skiftende årstider. Vores menuer er nøje sammensat for at indfange essensen af hver sæson.

Forår og efterår kan I nyde tiden omkring det gode måltid fredag og lørdag.
I højsæsonen har restauranten åbent morgen, middag og aften.
Om vinteren rykker vi nærmere og dækker op ved langbord og besøger det franske landkøkken med charcuterie og oste.

Se mere om åbningstider og muligheder i 'Hotellets 3 Sæsoner'.

lokationen

oplevelsen

Åbningstider

Reception

Restaurant

Kontakt

telefon Reception

+45 86 34 33 00

restauranten

+45 30 57 30 90

Sociale medier